Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2008 16:52 - Косовският Менгеле - Хашим Тачи
Автор: kuracpalac Категория: Новини   
Прочетен: 5483 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2009 16:08


Косовският премиер Хашим Тачи е участвал в търговия с човешки органи. Най-малко 300 жители на Косово, повечето от които млади сърби, са били отвлечени по заповед на Тачи през лятото на 1999 г., след което са били изпратени в Северна Албания, където наети от албанската мафия хирурзи са им изтръгвали жизнено важни органи в полеви условия. Това пише в книгата си “Лов” бившият главен прокурор на Международния съд за престъпленията в бивша Югославия Карла дел Понте, отбелязва "РБК Дейли". Според авторката органите са били предназначени за редица големи клиники в страни от Западна Европа. Сръбската прокуратура, която се е запознала със сведенията, вече е образувала дело и е поискала обяснения от албанското правителство.
Сведенията за случаи на отвличания на хора за използването им като донори на жизнено важни органи са били получени от следователите в Хага още през 1999 г. По техни данни албански терористи, контролиращи значителна част от територията на Косово след изтеглянето на сръбските войски оттам, целенасочено са отвличали млади и здрави хора, които след това изпращали в специален лагер, разположен в близост до град Бурел (Северна Албания). Там, според Карла дел Понте, е работела клиника за “донорство”. Сведенията, събрани от сътрудници на Трибунала, сочат, че главният организатор на отвличанията и контактите с клиниките в Европа е бил сегашният косовски премиер Хашим Тачи. Както е известно, през 1999 г. той е бил един от ръководителите на Армията за освобождение на Косово (АОК).
Фокус

image

image

image




Гласувай:
0



1. trabantus - ми то...
24.03.2008 23:34
http://uk.youtube.com/watch?v=SscMRDcmkJc
цитирай
2. zaw12929 - Ако Карла дел Понте пише книги, а не ...
25.03.2008 00:03
Ако Карла дел Понте пише книги, а не обвинява тежко и горко на всички нас...
цитирай
3. jesusbg - Пичка
25.03.2008 17:05
им материна шиптарска и терористичка
цитирай
4. bizcocho - maiko mila. . i toz s dadena vlast...
25.03.2008 20:06
maiko mila..i toz s dadena vlast?-tiq kadeto gi priznaha maloumni li sa?ei,razsipaha q tazi Sarbiq!da varvqt sega da se zdravisvat i celuvat s tozi-moje da se okaje,4e sa zdravi ta toz da ni otarve ot tqh:)-to polza ot takiva kato nego druga nqma..
цитирай
5. cornflower - mmamaaaa
26.03.2008 10:07
imame si Chechnia na Balkanite
цитирай
6. jesusbg - Въпрос към 6
28.03.2008 08:51
А как "бедни и онеправдани албанци" носеха по време на НАТО-вската агресия над Сърбия в себе си минимум по 100 000 германски марки?
цитирай
7. viki02 - важното е,
28.03.2008 14:35
че само гледаме сеир , не сме с нищо полезни. Важно е да се изтръгне истината, най-важната, за тези игри и поне да бъде обявена, за да има обществено отношение.
Аз поне си мисля, че Америка съсипва Сърбия, или Западна Европа, щото те са взимали органите. Знаели са откъде идват, определено. МОже да е бартер срещу признаване на освободено Косово. Органи за подкрепа. За Западна Европа какво да кажем, нали тя е съсипала Индия и не само. А Австралия също е под чужда власт! Вече съм споменавала, най-мръсната част на света излиза, че е Западна Европа, на която завиждахме толкова много. Такава е системата им, човекът е нищо пред парите. Тогава след като подкрепихте тази система, не обърнахте внимание на "Гаврошовци" защо сега се учудвате? ЧОвекът е стока за пари= Капитализъм. Аз съм против, ама кой ме подкрепи.
цитирай
8. teodordetchev - Всеки може да пише...
30.03.2008 19:56
... и да разпространява каквото си иска. Живеем в свободна държава. Само че, не е лошо да се мисли малко повече, преди да се държи исо на Белградската пропаганда. Просто защото през всичките тези години, Косово беше едно парче земя, голямо колкото носна кърпичка, завардено от всички страни - къде от сърби, къде от натовци. Затова, когато наричаме косоварите мафиоти и контрабандисти - без значение с какво - с нароктици, с човешки органи или с детски играчки, трябва да отговорим на два въпроса:
1. Как контрабандната стока е влязла в заварденото Косово ?
2. как стоката е напуснала заварденото Косово ?

Белградската пропаганда е изключително ефективна - тя работи върхе страховете на хората и върху най-долните, расистки рефлекси на балканските обитатели. Ако има нобелова награда за пропаганда, демонизацията на албанците, особено на косоварите, би трябвало да я получи - рано или късно.

Не знам как поне на нашите съотечественици - българи, не ни е неудобно да клеймим косоварите като контрабандисти и изроди, след като:

1. Български контрабандисти извършиха чудеса от храброст по време на т. нар. "ембарго" над Сърбия по време на войната в Босна.
2. Сръбската държава, за която се ронят крокодилски сълзи е дала на света Земунския клан. Двете държави на Балканите, в които напоследък са убивани бивш и действуващ министър - председател (съответно Луканов и Джинджич) са България и Сърбия, за съжаление ...

Смешно и страшно е да се държи исо на сръбската пропаганда за Косово като "център на контрабандата", защото ако Косово е възелът на трафика, то тогава излиза, че България е една от основните магистрали по които се захранва косоварското контрабандно стопанство.

Ако е истина - лошо. Но едва ли трябва да тикаме този факт в очите на света. Ако е лъжа, както поне на мен ми се иска, защо трябва да сме такива идиоти, че да възпроизвеждаме сръбските измишльотини, с които вредим един път накосоварите, но на себе си - двойно ...

За толкова години, в България не се намери човек, който да напише макар един ред за Ибрахим Ругова - покойният президент на Косово, който организира съпротивата срещу сърбите, буквално "сглоби" паралелната албанска държава в Косово - и всичко това базирано на принципа на ненасилието, на пасивната съпротива и на игнорирането на югославската и срабска администрация. Независимостта на Косово е дело на Ругова, а Хашим Тачи е съвсем скорошно явление.

Между другото, след като се възхищаваме на ВМРО, на Гоце Делчев, Тодор Александров, Мара Бунева и Менча Кърничева, на какво основание обявяваме АОК за бандитска организация ? Защото са се борили срещу Сърбия ? Ха, че ВМРО се е борила десет пъти повече срещу Сърбия, при това с доста повече кръв ...
цитирай
9. ahmeddogan - г-усин дечев
31.03.2008 13:29
е на "ти" с балканскиот проблема:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuracpalac
Категория: Туризъм
Прочетен: 4247770
Постинги: 362
Коментари: 3591
Гласове: 43370
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930