Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2010 10:05 - Англия? Не, merci!
Автор: kuracpalac Категория: Туризъм   
Прочетен: 3208 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 14.05.2010 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един специален поглед на Лондон и Англия.
Целият текст прочетете ТУК , дискусия е разгорещена. 
.
.
.
Социалната система в Англия е олицетворението на съвършения утопичен социализъм – всичко е безплатно, а паразитите, като тоя могат да не работят никога. Обаче го правят колкото да не седят при дебелите си, грозни, нервни жени и домочадието.

И точно там е най-големият й проблем, който не може да се реши нито с визи, нито с имиграционни власти, нито с нещо друго. Проблемът на прииждащите да се насладят на безплатните социални придобивки гадове от всяка точка на света. Гадовете, заради които на светофарите в кварталите с паразити от Африка държавата е направила дори пояснителни надписи за особеностите на живота в цивилизацията: “Pedestrians, push the button and wait for the green man“.

Не знам дали съм расист и честно казано ми е все по-тая за етикетите, които някакви насрани борци за измислици лепят, но имам проблем с индийците и арабите и нямам проблем да го заявя открито. Противни са ми. Нечистоплътни са ми също. И никога не бих живял в страна, където има толкова много от тях и това е оказало толкова голямо въздействие върху всичко. За индийките мога да кажа само една дума – шибани неврастенични циганки. За арабките… или арабнкините… или както там е правилно да се каже сексуално коректно, ще кажа друго – шибани свине за разплод. Макар че и индийките са същото. Ако не сте гледали онова филмче за популацията на рязаците и инфилтрацията на Европа, съветвам ви да го гледате. Защото всяка среща с представителка на този свят през тези дни го доказа абсолютно. И едните, и другите не правят нищо, просто седят вкъщи да гледат многобройната челяд и получават социални помощи. Освен когато са млади и нямат челяд. Тогава работят тъпи неща, които местните не биха работили. Това е валидно и за мъжете, впрочем. И не само за араби и индийци, а също за пакистанци и всякакви останали навлеци.

Мазните гешефтарчета индийци с насрания си неразбираем английски ми идва да ги бухам до припадък. Тънки пресметливци, играчи на дребно, които две разбираеми думи не могат да обелят, но се правят че не разбират какво им говориш на несравнимо по-добрия си английски. Честно ви казвам, щастлив съм, че живея в страна, където тази измет не е дошла, за да овони всичко на гадното си къри и да мъкне четирите си деца в супермаркета да вдигат гюрултия, докато събарят продуктите от рафтовете. ПРОДЪЛЖЕНИЕ




Тагове:   англия,   лондон,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pin777 - :))
14.05.2010 10:16
Интересен разказ, мъча се да се отърва и аз от подобен начин на мислене ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuracpalac
Категория: Туризъм
Прочетен: 4247275
Постинги: 362
Коментари: 3591
Гласове: 43370
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930